Manisa'da Gündem

Sekiz Eylül İlkokulundan Bir Efsane Geçti

HABERDE İNSAN

Manisa'nın Yunusemre ilçesi Sekiz Eylül İlkokulunda sınıf öğretmeni İhsan Kahraman’a okulda duygusal bir veda töreni düzenlendi.

Yunusemre Sekiz Eylül İlkokulunda sınıf öğretmeni olarak görev yapan 

İhsan Kahraman ,öğrenciler ve öğretmenler tarafından düzenlenen veda töreni ile emekli olarak meslek hayatına veda etti.

Öğrencileri ve meslektaşlarının sürpriz olarak okul içinde düzenlediği veda töreninde duygusal anlar yaşandı. 

İhsan Kahraman 30 yıllık meslek yaşamına veda etmiş oldu .

İhsan öğretmen ilk olarak öğrencilerine veda etmek için sınıfa çıktı. Öğrencileri ile vedalaşmaya gelen İhsan öğretmen okul koridorlarından alkışlar ile karşılandı. Sadece kendi sınıf öğrencilerinin değil bütün öğrencilerin katıldığı veda töreninde okul koridorlarından son kez geçen İhsan öğretmene “Güle güle sana sloganları ve kendi meslek yaşamında kullandığı ve öğretmen arkadaşları tarafından hazırlanmış olan sözlerinin yazılı olduğu pankartları taşıyan öğrencilerinin eşliğinde merdivenleri inen öğretmenlerine öğrencileri tarafından 16 yıldır görev yaptığı okuldan son kez çıkmadan önce İhsan öğretmene çiçek ve pasta sürprizi yapıldı.

Öğrencilerin vedasının ardından ikinci bir sürpriz de meslektaşları ve okul idaresi tarafından geldi. Öğretmenler odasında gerçekleşen sürpriz veda töreninde pasta kesildi ve bütün meslektaşları tarafından İhsan öğretmene güzel dilekler iletildi.

Duygusal geçen vedanın ardından İhsan Kahraman , 16 yıldır görev yaptığı Manisa Yunusemre Sekiz Eylül İlkokulundaki görevine alkışlar eşliğinde veda etti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.