Manisa'da Gündem

Manisa’nın ilk kolektif sanat atölyesi ATÖLYE AİT sanatseverlerle buluştu

KÜLTÜR SANAT

İllüstrasyon sanatçısı olan ve sektörde sayısız kitap resimleyen İrem İnan Yılmaz tarafından kurulan sanat atölyesi, 8 Haziran günü Manisa’da sanatseverlerin hizmetine açıldı

Manisa’nın Uncubozköy mahallesinde hizmet veren ‘Atölye Ait’in açılışı yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi. 

Açılışta konuşan Rüştü Akçakın bol kazançlar dileyerek, Manisa halkına hayırlı olması temennisinde bulundu. Kurdele kesiminde iş yeri sahibi İrem İnan Yılmaz’a başarılar dileyen Halil Pekcan, Rüştü Akçakın, Ahmet Görgülü, Tuncay Tozan eşliğinde kurdele kesimi gerçekleşti. 

Manisalılar, ATÖLYE AİT’te deneyim gerektirmeden profesyonel eğitim alarak resim ve seramik kurslarına ve çeşitli günlük etkinliklere katılabilecekler.

Günlük etkinlik içeriğinde mum yapımı, sabun yapımı, punch, baskı atölyesi, seramik atölyesi, suluboya gibi sanatın farklı alanlarında deneyim kazanmaya ve eğlenmeye yönelik workshoplar gerçekleşecek. Mesai saatleri içinde katılamayacaklar için akşam eğitimleri ve workshoplar da olacak.

Manisa’nın Yunusemre ilçesi Uncubozköy Mahallesi, 5503 Sokak, No:2/B’de hizmete açılan Atölye Ait, Manisalıların sanat ağındaki önemli bir açığı kapatacak. Atölye Ait’teki eğitimlere katılmak isteyen vatandaşlar 0533 338 78 89 numaralı telefondan bilgi alabilir veya kayıt yaptırabilirler.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.