Manisa'da Gündem

Simge Manisa’yı salladı

MAGAZİN

Pop müziğin günümüzdeki popüler isimlerinden Simge Sağın, Pazar akşamı Manisa’nın Yunusemre ilçesi Uncubozköy Mahallesi’nde, Manisa Meydan AVM’nin organizasyonunda Manisalılarla buluştu.

Uncubozköy'de Meydan AVM yanında kurulan platformla başta üniversite gençliği olmak üzere geniş kitlelere hitap eden Simge, şarkılarıyla Manisalılara unutamayacakları bir konser verdi. Simge’yi dinlemeye ve izlemeye gelen gençler de şarkılara eşlik ederek nefis bir gece geçirdi.

Uncubozköy Mahallesi’nde Gergül İnşaat tarafından yapılan 1029 konutlu Manisa Meydan Projesi’nin alışveriş merkezi ayağını oluşturan Manisa Meydan AVM, düzenlediği bu konserler de adından söz ettirdi. Konsere gelen binlerce Manisalı, Meydan AVM’de alışveriş yaptı, yemek yedi, kahvesini içti.

Alanı dolduran binlerce Manisalı Simge Sağın’ı da mutlu ederken, bazı gençlerin ellerindeki pankartlarla Simge’ye olan hayranlığı gözlerden kaçmadı. Yaklaşık 2 saat süren konser boyunca Manisalılar Simge’nin şarkılarıyla eğlenirken, Manisalı vatandaşlar bu bölgede düzenlenen ilk konseri çok beğendi. Kentin yeni ve nezih konser alan alternatifi olabilecek bölgede gençler, konserlerin devam etmesini istedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.