Manisa'da Gündem

Vatandaşın yardımına MANULAŞ personeli koştu

MANİSA

MANİSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İŞTİRAKİ MANULAŞ A.Ş.’NİN ESKİ GARAJ OTOPARKI’NDA GÖREVLİ PERSONELİ, OTOPARKTA KONTROL AMAÇLI GERÇEKLEŞTİRDİKLERİ DEVRİYE ESNASINDA İÇERİSİNDE YÜKLÜ MİKTARDA PARA, ZİYNET EŞYALARI VE ÇOK SAYIDA ANAHTAR BULUNAN ÇANTANIN UNUTULDUĞUNU FARK EDEREK, EMNİYET GÖREVLİLERİYLE BİRLİKTE ÇANTANIN SAHİBİNE ULAŞARAK, TESLİM EDİLMESİNİ SAĞLADI.

Manisa Büyükşehir Belediyesi iştiraki MANULAŞ A.Ş.’nin Eski Garaj Otoparkı’nda görevli personeli, otoparkta kontrol amaçlı gerçekleştirdikleri devriye esnasında içerisinde yüklü miktarda para, ziynet eşyaları ve çok sayıda anahtar bulunan çantanın unutulduğunu fark ederek, emniyet görevlileriyle birlikte çantanın sahibine ulaşarak, teslim edilmesini sağladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi iştiraki MANULAŞ A.Ş. tarafından işletilen Eski Garaj Otoparkı’nda görevli personel Raşit Selimoğlu, kontrol amaçlı gerçekleştirdiği devriye esnasında otopark içinde çanta unutulduğunu fark etti. İçerisinde yüklü miktarda para ziynet eşyaları ve çok sayıda anahtar bulunan çantanın sahibinin bulunması için emniyet görevlilerine bilgi veren personel, polis eşliğinde çanta sahibine ulaşarak, teslim edilmesini sağladı. Çantasını görevlilerden teslim alan Manisalı esnaf, duyarlılığı nedeniyle MANULAŞ görevlisine ve emniyet yetkililerine teşekkür etti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.