Editör
Editör
28 Eylül 2024 Cumartesi 07:00
Çekim hikayesinde mutlu sona doğru

Manisa'da geçtiğimiz gün saat 18:00 sıralarında katlı otopark karşısında yolu kapatacak şekilde park edilmiş bir otomobilin trafik polisi tarafından sürücüsüne ulaşamaması nedeniyle çekici marifetiyle aracın çekilmesi amacıyla çekici çağrılmıştı. Ancak gelen çekici, çekilecek aracın otomatik vites olmasından dolayı çekemeyeceğini, belediyeye ait ahtapot çekici ile ancak çekilebileceğini belirtmişti. Ancak Manisa Büyükşehir Belediyesine ait ahtapot çekicinin mesai saati dışında hizmet vermemesi nedeniyle araç çekilememişti.

Sorunu ilettiğimiz Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, "Biz büyükşehir belediyesi olarak bunun destekçisi oluruz." şeklinde cevapladı. Ahtapot çekicinin gece gündüz çalışacak şekilde hizmet verip veremeyeceğim şeklindeki sorumuz üzerine ise Başkan Zeyrek, "Bunun bir altyapısını yapalım. Genel sekreterime de talimatını veririm. Tabii ki olur." şeklinde cevap verdi. (Turgay Duyar)

Son Güncelleme: 27.09.2024 17:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.