Muhabir kullanıcısı
Muhabir kullanıcısı
05 Ekim 2024 Cumartesi 13:05
Dünya Yürüyüş Günü etkinliği

Dünya Yürüyüş Günü etkinlikleri kapsamında Manisa'da tertip ettiklerini kaydeden Türk Kızılay Manisa İl Merkezi Başkanı Öner Gürsel, maçlarının gündelik hayatın içine fiziksel aktiviteyi entegre etmeyi teşvik etmek olduğunu söyledi.

Yürüyüş etkinliğine İl Milli Eğitim Müdürlüğü iel İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü'nden de destek verdiğini kaydeden Başkan Gürsel, "Türk Kızılayı Manisa İl Başkanlığı olarak düzenlediğimiz Dünya Yürüyüş Günü etkinliğimize bugün Gençlik Spor İl Müdürlüğümüz ve Manisa İl Milli Eğitim Müdürümüzün de verdiği katkılarla birlikte yürüyüşümüz Şehzadeler Masal Park'tan başladı. Cumhuriyet Meydanı'na kadar devam eden yürüyüş etkinliğimizde öğrenciler ve genç sporculara oluşan yaklaşık 800 kişi yer aldı. Bu yürüyüşte amacımız, halkımızda bir farkındalık yaratmak, yürüyüşün ve hareketin önemine vurgu yapmaktı." diye konuştu.

ÖĞRENCİLERE MEYDANDA İKRAMLAR YAPILDI,  ÇEŞİTLİ OYUNLAR OYNADI

Yürüşün Cumhuriyet Meydanında tamamlanması ardından Türk Kızılay'a ait araçlardan öğrencilere çeşitli ikramlar yapıldığını kaydeden Başkan Gürsel, "Türk Kızılay Manisa İl Başkanlığı olarak bu etkinliğin sonunda katılan sporcularımıza ve gençlerimize, Kızılay gönüllülerimizle bilikte çeşitli ikramlarda bulunduk. Ayrıca, Gençlik Spor İl Müdürlüğümüzün Gençlik liderleriyle Türk Kızılayı'nın gönüllüleri öğrencilerimizle birlikte çeşitli oyunlar oynatarak öğrencilerimizin hoşça vakit geçirmeleri sağlandı. Etkinliğimize katılım gösteren tüm sporculara ve genç öğrencilerimize ve Kızılay'ımızın kıymetli gönüllülerine çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu. (Turgay Duyar)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.