Muhabir kullanıcısı
Muhabir kullanıcısı
30 Ağustos 2024 Cuma 20:54
Milli Bayram kutlamaları bundan sonra Cumhuriyet Meydanı’nda olacak

Manisa Valisi Enver Ünlü, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama töreni ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Şanlı zaferin 102. büyük bir gururla şehzadeler şehri, Kuvayi Milliye'nin şehri Manisa'da hep birlikte coşkuyla kutlandığını kaydeden Vali Ünlü, "Bunun gururunu, yaşıyoruz. Bu vesileyle milli mücadelenin bütün kahramanları Gazi Mustafa Kemal Atatürk Başkomutan'ın şahsında bütün şehitlerimizin, silah arkadaşlarımızı ebediyete yolcu ettiğimiz kahraman gazilerimizi saygıyla, minnetle, rahmetle yad ediyorum. Inşallah komandolarımızın da dediği gibi bu bin yıllık Türk yurdu binlerce yıl Türk olmaya devam edecek. Bunu başaracağız. Kuvvet ve kudret damarlarımızdaki asil kanda mevcut. Bütün Manisalıların bütün hemşehrilerimin, tüm Türk milletinin Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Türk Silahlı Kuvvetleri gününü kutluyorum."dedi.

KUTLAMALAR CUMHURİYET MEYDANINDA OLACAK

Kutlamalarına Cumhuriyet Meydanında yapılması yönünde geçen yıl karar verdiklerini ifade eden Vali Ünlü, geçen yıl yol yapım ve tadilat çalışması olması sebebiyle meydanda yapılmadığını söyledi.

Vali Ünlü, "Bu yıl burada kutladık ve güzel oldu. Çünkü orada eleştiriyorlardı bizi haklı olarak. Siz izliyorsunuz, biz göremiyoruz diye. Burada geçen sene bir yol altyapı çalışması vardı. Ben zaten geçen sene de bunu söylemiştim. Yani önümüzdeki yıl bu çalışma bittiğinde Cumhuriyet Meydanı'nda yapalım diye. Çünkü biz Cumhuriyet Bayramlarını ve Zafer Bayramlarını Cumhuriyet Meydanı'nda kutlarız. Bu bir gelenektir. Güzel oldu sanıyorum. Bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bundan sonra Zafer Bayramlarını ve Cumhuriyet Bayramlarını Cumhuriyet Meydanı'nda kutlayacağız. Diğer bayramları 23 Nisan ve 19 Mayıs'ta okullarımızda, stadlarımızda, spor tesislerimizde kutluyoruz. Zafer Bayramı ve Cumhuriyet Bayramı burada kutlamamız gereken milli bayramlar. İnşallah bu şekilde yapacağız." diye konuştu. (Turgay Duyar)

Son Güncelleme: 30.08.2024 18:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.