Muhabir kullanıcısı
Muhabir kullanıcısı
05 Ekim 2024 Cumartesi 13:04
'Sardes' Bakanlık tanıtım sayfasında

5000 yılı aşkın bir süredir tarihe tanıklık eden Sardes Antik Kenti için Manisa Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve Manisa Valiliği sosyal medya hesaplarında yayınlanan tanıtım filmi, Türkiye’nin Global Turizm Tanıtım Platformu GoTürkiye sosyal medya hesaplarında yayınlandı.

Kadim bir şehir olan Manisa’nın, doğası, kültürü ve turizm altyapısı ile önemli bir merkez olduğunu anlatan ve tüm ilçelerin özelliklerini ön plana çıkarmayı hedefleyen kısa tanıtım filmlerinden Sardes Antik Kenti, Bakanlık tanıtım sayfasında yayınlamaya değer görüldü.

9 MİLYON KAYITLI TAKİPÇİSİ VAR

Manisa’nın önemli destinasyon alanlarından biri olan Sardes Antik Kenti için hazırlanan tanıtım filmi yaklaşık 9 milyon takipçisi bulunan Türkiye’nin Global Turizm Tanıtım Platformu GoTürkiye sosyal medya hesaplarında yayınlandı.

GoTürkiye sosyal medya hesaplarında İngilizce olarak "Bir zamanlar Lidya Krallığı'nın başkenti olan Sardes, sizi antik kalıntılarını keşfetmeye davet ediyor. Dünyanın ilk altın sikkelerini basması ve Vahiy'in Yedi Kilisesi'nden biri olmasıyla bilinen bu site, Artemis Tapınağı'nı ve Gymnasium'un etkileyici sütunlarını sergiliyor. Sardes'te Lidya Krallığı'nın zenginliğini ve tarihini keşfedin." ve "Coşkulu gezginler için eşsiz bir seyahat destinasyonu: Sardes Arkeoloji Alanı.

Bir zamanların antik Lydia'nın başkenti olan Sardes, şu anda Manisa'nın Salihli ilçesinde bulunuyor. Şehir bir zamanlar tarım, tarım, ticaret ve altın madenciliği nedeniyle çok önemliydi." başlıklarıyla yayınlandı.

Manisa Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından Kula Peri Bacaları, Divrit Yanardağı, Soma Darkale gibi tanıtım filmlerini hazırladığı biliniyor. (Turgay Duyar)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.