Muhabir kullanıcısı
Muhabir kullanıcısı
27 Haziran 2024 Perşembe 13:47
Tatiliniz zehir olmasın

Seyahat ve tatil planlarının sıklıkla yapıldığı yaz dönemi, karşılaşılabilecek sağlık sorunlarıyla insanların hayallerini yıkabiliyor. Tatil sırasında karşılaşabilecek sağlık sorunları, bagaj kaybı, gasp, kapkaç gibi pek çok beklenmedik duruma karşı tedbirli olmak da son derece önemli. Bu nedenle, seyahat sağlık sigortası yaptırmak, huzurlu ve güvenli bir tatil geçirmenin anahtarı olarak öne çıkıyor. Aze Meriç Sigorta işletmecisi Hüseyin Meriç de Manisalıları sigortalarını ihmal etmemeleri konusunda uyarıyor.

KAYIPLAR GÜVENCE ALTINDA

Beklenmedik durumlar karşısında maddi ve manevi olarak destek sağlayan sigorta ürünleri, seyahatler sırasında sigortalının sağlığını ve kayıplarını güvence altına alıyor. ‘Benim başıma gelmez demeyin’ diyen acente işletmecisi Hüseyin Meriç, “Bildiğiniz gibi son zamanlarda ülkemizden özellikle yurt dışına tatil planları sıklaştı. Kentimizden de yurt dışında tatil seçeneğini değerlendiren çok insan oldu. Yunanistan anlaşması sonucu adalarda tatil tercihleri en çok artan seçeneklerden birisi oldu. Tabi tüm bunlar için aslında sağlık güvencesi gerekiyor. Tatilde hastalanmayacağız diye kesin bir durum söz konusu değil. Özellikle yüksek sağlık harcamalarına sahip ülkelerine yapılan seyahatlerde önemli madde desteklemeler sunan sigorta paketlerimiz bulunuyor. Bunlarla ilgili bizlerden bilgi almak isteyenler 1. Anafartalar Mahallesi 1701 Sokak 6/A adresindeki ofisimizden gelip bilgi alabilir veya bizi 0546 746 41 39 No’lu telefondan arayabilirler” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.