Editör
Editör
11 Haziran 2024 Salı 20:00
Manisa’nın ilk kolektif sanat atölyesi ATÖLYE AİT sanatseverlerle buluştu

Manisa’nın Uncubozköy mahallesinde hizmet veren ‘Atölye Ait’in açılışı yoğun bir katılım ile gerçekleştirildi. 

Açılışta konuşan Rüştü Akçakın bol kazançlar dileyerek, Manisa halkına hayırlı olması temennisinde bulundu. Kurdele kesiminde iş yeri sahibi İrem İnan Yılmaz’a başarılar dileyen Halil Pekcan, Rüştü Akçakın, Ahmet Görgülü, Tuncay Tozan eşliğinde kurdele kesimi gerçekleşti. 

Manisalılar, ATÖLYE AİT’te deneyim gerektirmeden profesyonel eğitim alarak resim ve seramik kurslarına ve çeşitli günlük etkinliklere katılabilecekler.

Günlük etkinlik içeriğinde mum yapımı, sabun yapımı, punch, baskı atölyesi, seramik atölyesi, suluboya gibi sanatın farklı alanlarında deneyim kazanmaya ve eğlenmeye yönelik workshoplar gerçekleşecek. Mesai saatleri içinde katılamayacaklar için akşam eğitimleri ve workshoplar da olacak.

Manisa’nın Yunusemre ilçesi Uncubozköy Mahallesi, 5503 Sokak, No:2/B’de hizmete açılan Atölye Ait, Manisalıların sanat ağındaki önemli bir açığı kapatacak. Atölye Ait’teki eğitimlere katılmak isteyen vatandaşlar 0533 338 78 89 numaralı telefondan bilgi alabilir veya kayıt yaptırabilirler.

Son Güncelleme: 11.06.2024 21:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.