Muhabir kullanıcısı
Muhabir kullanıcısı
17 Ekim 2024 Perşembe 14:17
CHP'li Özalper, "Kadınlar her alanda en yüksek temsile ulaşacak"

Manisa Barosu'nun geçtiğimiz hafta yapılan başkanlık seçiminde avukatların desteğini alarak kentin ilk kadın Baro Başkanı seçilen Sevgi Başak Yeşil Manay, yönetimi ve delegeleriyle birlikte mazbatasını alarak resmen göreve başladı.

"KENTİMİZİN KADIN BİR BARO BAŞKANI OLDUĞU İÇİN ÇOK GURURLUYUM"

CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, Baro Başkanı Manay'ı mazbata töreninde yalnız bırakmadı. Başkan Özalper, "Sevgi Başak başkanımız bizim yol arkadaşımız, kıymetlimizdir. Baro seçimleri süresince ne kadar çok çalıştığını görmeyen kimse kalmadı. Başkanımız, emeklerinin karşılığını aldı. Manisa'mızın kadın bir Baro Başkanı olduğu için çok gururluyum. Başkanımızın ekibiyle birlikte hem avukatlar, hem de vatandaşlarımız için çok güzel işlere imza atacağına inancım tam. Kadınlar hem siyasette, hem meslek örgütlerinde, hem STK'larda, hem de iş ve sosyal hayatta en yüksek temsile ulaşacak" dedi.

Manisa Baro Başkanı Sevgi Başak Yeşil Manay da, CHP Manisa İl Başkanı İlksen Özalper'e desteği için teşekkürlerini iletti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.