Muhabir kullanıcısı
Muhabir kullanıcısı
02 Ekim 2024 Çarşamba 13:17
Şevval ve Tuncay'ın en mutlu günü

Manisa'da organizasyon işi yapan esnaflardan Türker ve Sabinaz Saltık ailesinin oğlu Tuncay ve Turgutlu'nun önde gelen ailelerinden biri olan Adem ve Saadet Severcan çiftinin kızı Şevval, düğün töreni ile dünya evine girdiler.

Manisa'nın Şehzadeler İlçesinde Alyans Düğün Salonunda gerçekleştirilen düğün törenine her iki ailenin de akrabaları ile dostları ve arkadaşları katıldı.

Kalabalık olan düğün salonuna gelin ve damatın alkışlar eşliğinde girmesi ardından başlayan düğün töreninde, ilk olarak nikah merasimi gerçekleştirildi. Şahitliklerini Emir Üstel ve Elanur Tufan yaptığı nikah töreniyle dünya evine girdiler.

Gerçekleştirilen nikah töreni ardından gelin ve damat, orkestranın çaldığı şarkılar eşliğinde davetliler ile birlikte doyasıya eğlendiler. (Turgay Duyar)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.