Manisa 8
kapalı
28 Mart 2025 Cuma 10:08
Bağlarda bayram öncesi yoğun çalışma

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde, dünyaca ünlü sofralık Çekirdeksiz Sultaniye üzüm bağlarında Ramazan Bayramı öncesi hummalı bir çalışma başladı.

Üzüm üreticileri, bağ çubuklarını tellere bağlamak için aralıksız olarak yenileme çalışmalarına devam ediyor. Kışlık bakım çalışmalarını tamamlayan üreticiler, bir yandan tel germe ve eskiyen yüksek sistem bağların tellerini ekip çalışmasıyla Ramazan Bayramı öncesi tamamlamaya çalışıyor.

Tel germe işlemini özenle yapmaya çalışan tarım işçisi Ramazan Karahan, "Bağlarda yıllardır hizmet veren bağlarda yıpranmış olan telleri yenisiyle değiştirerek yeniliyoruz. Bir yandan bizler, diğer yandan bağ sahibi acele ediyoruz. Önümüz bayram, bitirmek için gayret ediyoruz." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.