Manisa'da Gündem
2024-06-13 07:00:00

“İYİ PARTİ ‘BEN' DEĞİL, TÜRK TARİHİ ŞUURUNA SAHİP ‘BİZ' OLABİLENLERİN ADRESİDİR”

M. Yavuz Elbirler

m.yavuzelbirler@hotmail.com 13 Haziran 2024, 07:00

Türk siyaset sahnesine çıktığımız andan itibaren; bizi birbirimize düşürmeye çalışanlara, yolumuza tuzak kuranlara ve şahsi çıkarlarını gözetenlere karşı tüm özünden sapmayanlar ile birlikte ve dimdik ayakta durduk

 Unutulmamalıdır ki, nice engellere, elektriği kesilen salonlara, hakaret ve tehditlere karşı durarak bugünlere ulaşan cesurlar hareketi ‘Ben' değil ‘Biz' olabilmenin adresi olabilme özelliğini korumaya devam ediyor.

İYİ Parti tüm mensuplarıyla, Türkiye'nin umudu ve Milletinin sesi olarak iktidar hedefine çok daha güçlü adımlarla ilerleyecektir.

 İYİ Parti ailesi bu büyük yürüyüşte, Genel Başkanımızın etrafında kenetlenerek ülkemizin içine sokulduğu çıkmazdan kurtuluşu için yılmadan mücadele edecektir.

Biz ki binlerce yıllık devlet geleneğine ve tecrübesine sahip, Orta Asya Bozkırlarından çıkıp, üç kıt aya hükmeden bir milletin Anadolu da ki temsilcileriyiz.

Biz ki, Oğuz Kağan, Attila, Alparslan, Osman Gazi ve dahi nicelerinin izinden yürüyerek, çöken bir imparatorluğun külleri üzerinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde yeni Türkiye Cumhuriyetini, YA İSTİKLAL YA ÖLÜM DİYEREK kuranların torunları, kurucu iradeyi yaşatmak için Başbuğ Alparslan Türkeş in önderliğinde kahpe kurşunlara göğüs geren, sürgünlerden, zindanlardan yılmayan ve Türk Milleti ile Vatanının bölünmemesi için her gün can veren bir nesiliz.

Tek Devlet- Türk Devleti, Tek Bayrak- Türk Bayrağı, Tek Millet-Türk Milleti, Tek Dil- Türkçe hülasa BÜTÜN TÜRKLER BİR ORDU diyerek yürüdük.

Gün TİTREYİP KENDİNE DÖNME günüdür.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.